Medium_borut_kobal
Povprečna ocena: 5.0
5.0
13 ocen

dr. med. Borut Kobal

SpecializacijaGinekologija in porodništvo
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Center za ginekološko in perinatalno diagnostiko

Kontakt

Telefon+386 (0)1 522 51 95
E-mail
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 15 mnenj

 • Doc. dr. Borut Kobal je moj izbrani ginekolog že dve desetletji. Lahko zatrdim, da je eden najboljših zdravnikov, kar jih poznam. Pacientke obravnava z dostojanstvom, jim pozorno prisluhne in poda potek zdravljenja na razumljiv način. Ničesar ne prepusti naključju. Ni le izjemen zdravnik - je tudi velik človek. Poleg visoke strokovnosti ga odlikujejo tudi človeška toplina, prijaznost, odzivnost in zavzetost. Neizmerno hvaležna sem mu za vse.

  Janca 04.04.2012 ob 20:10
 • Dr. Kobal je tudi moj izbrani ginekolog že vrsto let, priporočila sem ga tudi svojim kolegicam, vse imamo o njem samo pohvalne besede. pacientke iz Kranja

  Marija Šifrer 05.04.2012 ob 17:21
 • Vrhunski strokovnjak, izjemen praktik, zlata osebnost. Ko bi bili vsi taki. Odličen zgled, upam, da ga prenese na svoje kolege, ki se učijo in se bodo učili od njega.

  Anonimno 07.11.2013 ob 8:15
 • Izjemen zdravnik in vrhunski kirurg. Clovek akcij z jasnim ciljem resiti ali izboljsati stanje. Odprt za nova znanja, spoznanja in nove izkusnje. Odlicno sodelovanje in polno zaupanje.

  Anonimno 11.12.2015 ob 2:03
 • Je resnično dobr zdravnik, strokovnjak. Kot njegova pacientka sem potrebovala nasvet, pa mi je vrnil klic iz tujine in mi svetoval in pomiril. V Kranjski porodnišnici pa mi je nesramni zdravnik povedal, da pač narava dela selekcijo!! Dr. Kobalu sem nadvse hvaležna. Velik človek.

  Anonimno 26.02.2014 ob 23:03
 • Dr. Kobal me je pred pol leta rešil neznosnih bolečin , za kar sem mu neskončno hvaležna. Prijaznost in svetovanje sta mu na prvem mestu. Resnično velik človek.

  Anonimno 29.07.2015 ob 11:51
 • Super zdravnik. Vse pohvale.

  Anonimno 07.04.2013 ob 19:45
 • Zdravnik z veliko začetnico, tak kot bi v resnici morali biti vsi ki se odločajo za ta nehvaležni in odgovorni poklic. Njegov pogled presega "problematičen" organ, človeški organizem dojema celostno in je zato lahko tako odličen diagnostik. Predvsem pa mu je jasno da v tem organizmu nekdo živi - je skrajno empatičen, razumevajoč, res veliko mu pomeni da pacientke ne trpijo fizičnih bolečin, zna pomiriti in opogumiti še tako velike zajce kot sem sama. Doslej mi je rešil življenje 2x ter pomagal pri okrevanju po kirurški packariji ki so jo na meni izvedli v neki drugi bolnici in se ni dotikala njegovega področja. Vsem želim na vseh področjih čim več takih zdravnikov, na našo srečo je tudi profesor. ¡ Kapo dol !

  Anonimno 17.01.2017 ob 13:43
 • Tole mnenje pišem z izjemnim občutkom hvaležnosti do Doc.dr. Boruta Kobala. Na ginekološkem oddelku UKCja sem bila deležna zdravljenja s strani tega toplega in spoštljivega človeka. V trenutkih, ko sem bila v situaciji negotovosti, polna občutkov strahu me je ne samo strokovno, ampak tudi človeško podprl in opolnomočil. Ves čas tekom zdravljenja sem prav zaradi vsega tega čutila veliko mero zaupanja v celoten proces, kar doživljam kot nekaj neizmerno dragocenega.

  Aleksandra Zalar 10.07.2014 ob 22:48
 • Dr. Kobal je ne samo odličen ,ampak je oseba, ki ti prisluhne in mu zaupaš. Je strokovnjak v svojem poslu. julij 2015 Nika Krauskopf

  Nika Krauskopf 31.01.2016 ob 22:03
 • Prof.dr.Kobal je res zdravnik v pravem pomenu, ve prisluhnit pacientu ima profesionalen odnos tako da takih zdavnikov manjka v našem zdravstvu.

  MARJANA ČASAR 04.11.2016 ob 9:34
 • Najboljši ginekolog, čisto zares. Ne samo, da si vzame čas in posluša pacientke, je tudi vrhunski strokovnjak. Moj izbrani ginekolog je že 20 let in res ga izjemno cenim.

  Nataša Bešter 17.01.2016 ob 20:25
 • Sve pohvale profesoru Kobalu. Posle dugogodišnjeg hodanja od ginekologa do ginekologa, slucajno sam u Banjaluci saznala za profesora Kobala i posle prvog pregleda sam znala da sam kod vrhunskog strucnjaka. Operisana sam 2019.god. i od tada profesor Kobal je jedini gineko kome iskreno vjerujem.

  53 32
  Marija 24.02.2020 ob 19:38
 • Tudi jaz lahko samo rečem, da gre za velikega strokovnjaka in osebo s posluhom za pacienta. Človeški, strokoven. Vse, kar si lahko pri zdravniku želiš. Če bi bili vsi zdravniki kot dr Kobal, ki bilo zaupanje v zdravnike bistveno višje.

  51 30
  Anonimno 27.02.2020 ob 21:39
 • Izjemen zdravnik, tako po strokovni kot po človeški plati.

  2 0
  Anonimno 12.01.2021 ob 18:46

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.