No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Daša Stupica

SpecializacijaInfektologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 3 mnenja

  • Oče je bil hospitaliziran zaradi okužbe z bakterijo, ki povzroča sepso. Zaradi odgovornega odnosa in skrbnega, natančnega in hitrega obravnavanja je bila ta pravočasno odkrita, odkrito je bilo tudi žarišče oziroma izvor okužbe. Moj oče je po malo manj kot štirih tednih zapustil Infekcijsko kliniko ozdravljen in tudi okrepljen (ima skoraj 80 let). Zdravnica dr. Stupica je izredno prijazna, korektna in jasna do pacientov in tudi v odnosu do nas svojcev. Zato iskrena hvala za vse in še naprej uspešno delo pri reševanju človekovega zdravja in življenja!

    Alojzij Češek 13.10.2016 ob 10:31
  • Najboljša zdravnica do sedaj. Razumna,strokovna in hitra. Še veliko uspehov vam želim in še enkrat hvala.

    Marjan Pegam 07.11.2013 ob 16:15
  • Zdravo. Imam problem, oz. skrb, ki me muči nekaj časa. Navezuje pa se na spolne bolezni. In sicer, naj vam na kratko predstavim situacijo. Pred približno 10 leti sem imela takorečeno "divje obdobje". Zaradi smrti starša sem skušala odvrniti vse probleme s tem, da sem veliko hodila ven in uživala alkohol. Posledično s tem pa so bili tudi nezaščiteni spolni odnosi z osebami, ki jih nisem poznala. Vem, ni izgovora za tako dejanje a vendar takrat ne razmišljaš veliko. Si mlad in neumen in prizadet. Skušaš pozabiti vse. Leta 2006 sem bila sprejeta v bolnišnico zaradi polinevropatije. Sprva niso vedeli kaj je z mano narobe, zato so delali razne teste, mislim da tudi na hepatitis(zaradi jeter), nisem pa sigurna, ker je od tega minilo že kar nekaj let. Sedaj sem mama eno leto starega otročka. Pri standard testih pri ginekologinji ni bilo nič posebnega, vse je bilo ok, tudi nosečnost je potekala super. Imela sem edino alergijo in grozen kašelj ki se je vlekel 3 mesece, to je bilo vse. Sedaj pa me zanima to: ali je možno da bi bila okužena z virusom hiv oz. aids-om? kakšni so znaki in kdaj se bolezen razvije? Ali ne bi se to opazilo na kakšnih testih prej? Ali vsaj na testih med nosečnostjo? Z prejšnjim partnerjem sva tudi delala na zanositvi, vendar hvalabogu do tega z njim ni prišlo. Kasneje sem izvedela da je poleg mene zraven izigraval še par deklet. A vendar glede njega se ne sekiram saj mi je zatrdil da ni okužen z nobeno boleznijo(seveda ko sem izvedela za njegove afere sem ga kar direkt uprašala,ker smo dobri znanci sem prepričana da ni lagal). Lp.

    Anonimno 04.12.2015 ob 11:53

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.