No-image
Povprečna ocena: 5.0
5.0
2 oceni

dr. med. Simon Hawlina

SpecializacijaUrologija
Mesto zaposlitveUniverzitetni klinični center Ljubljana
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • Zdravnik me je sprejel z infekcijo po neuspešni operaciji. Našel mesto puščanja ledvice in ponovno opravil nefrektomijo zaradi adenocarcinoma. Rešil me je dialize zaradi policističnih ledvic. Danes 2 leti po raku, se vračam domov z mrežico po postoperativni kili po 2 delnih delnih nefrektomanijah. Hvala. Rad bi, da ukc kot ostale bolnice vstavlja stente pod narkozo, ker drugače zelo boli iN se pojavljajo boleči krči na 10 minut še 3 dni.

  Anonimno 25.05.2015 ob 10:33
 • Z vsem spoštovanjem se zahvaljujem dr.Simonu Hawlini za uspešno opravljen zahteven poseg - laparoskopsko delno odstranitvijo ledvice zaradi tumorja. Odličen zdravnik in operater, prijazen ter zaupanja vreden. Hvala.

  Anonimno 27.12.2014 ob 8:42
 • Glede na predolge čakalne vrste ni čudno, kar se dogaja po urologiji. Sam čakam na operacijo (odstranitev) prostate že od 23.11.2015, ko mi je bilo obljubljeno (glede na izvid), da bo operacija izvedena v roku 3 do 4 mesece. Za obupat.

  Anonimno 29.08.2016 ob 12:53
 • Javno bi pohvalil delo omenjenega zdravnika, saj je pomagal pri ugotavljanju vzrokov za bolečine, ki izvirajo od drugje. Namreč po operaciji na hbtenici je prišlo do več zapletov in oviranj pregledov. Ker pa se je pojavila težava z desno ledvico in bolečinami v tem delu je natančni in izredno hiter pregled ugotovil, da gre v bistvu res za neko cisto v desni ledvici in bolečine pa najverjetneje izvirajo iz hrbtenice. Tukaj je pa nastal problem, ker ortoped zanika okvaro hrbtenice in vali krivdo na druge organe v telesu. ŽE pred tem smo ugotovili, da gre za neuspelo operacijo. To navajam zato, kako se podtika zdravnikom določene negativne stvari samo, da bi si sebi oprali ime. ČE nebi bilo tega zdravnika in njegovega natančnega pregleda slik in ostalih posnetkov bi prišlo do še večjega zapleta pri zdravljenju. Žal pa se je bila storjena škoda ortopeda prevelika in menim, da ni moralno podtikati drugim nepravilnosti, k isi jih sam zagrešil. Iz svojega primera lahko trdim, da je delo navedenega zdravnika korektno in moralno na izredno visokem nivoju. Z njegovim hitrim pregledom je pokazal, da ne zdravi bolnikov na podlagi domneve ampak na podlagi temeljitega pregleda, kar ga je opravil v konkretnem priemru.

  Anonimno 23.10.2013 ob 12:46
 • Dr. Simon Hawlina je vrhunski strokovnjak. Poleg strokovnosti ga odlikuje še empatičen odnos do bolnika. Zelo smo hvaležni, da je zdravnik našega bližnjega družinskega člana.

  32 24
  Anonimno 19.01.2020 ob 17:16
 • Z dr. Hawlina Simon imam odlične izkušnje. Na prvem mestu je človek. Prijazen, strokoven, pripravljen odgovoriti in pojasniti vsa vprašanja.

  5 3
  Anonimno 06.04.2021 ob 22:26

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.