No-image
Povprečna ocena: 3.2
3.2
16 ocen

dr. dent. med. Ana Hristić

Mesto zaposlitveZdravstveni dom za študente univerze v Ljubljani

Kontakt

Telefon+386 (0)1 200 74 42
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 18 mnenj

 • Nisem njena pacientka, vendar je niti v sanjah nebi imela za osebno zobozdravnico. Ko sem imela zdravniški pregled na faksu, mi je rekla da imam na nekem zobu karies. Vedela sem, da temu ni tako, pa sem vseeno šla preverit k mojemu zobozdravniku, ki je po natančnem pregledu ugotovil, da je z mojimi zobmi vse v redu. Ne predstavljam si, da bi imela njo in da bi mi šla popravljat po čisto nepotrebnem zdrav zob.

  Anonimno 26.02.2015 ob 19:03
 • Sem dolgoletni pacient in je zdravnica,ki je pri meni odgnala strah pred zobozdravnikom. Vedno ponudi anestezijo in vedno vem,kaj in zakaj je bilo narejeno. Nimam ene slabe izkušnje!

  Anonimno 31.08.2012 ob 21:18
 • Bila sem njena pacientka okoli 5 let. V tem času sem ob vsakem obisku presedela v čakalnici več kot eno uro, na njenem stolu pa le minutko ali dve. Redno me je pošiljala na ortopan (vsaj 2x/leto), v vsem tem času pa ni odkrila niti enega kariesa, kar je bilo zelo čudno, ker je bil viden z prostim očesom. Ko so mi rasle osmice in so mi delale probleme, je rekla le, da jih bo spremljala. Vsakič, ko sem predlagala puljenje osmice (zaradi bolečine ob rasti in njihovega nagiba so mi potiskale druge zobe naprej), je rekla da je že zrastla in da ni potrebe po puljenju (kar je ironično, ker so mi med bivanjem v tujini ravno zaradi vnetja dlesni ob rasti iste osmice želeli le-to izpuliti). Ko sem bila zaskrbljena zaradi črne površine zoba, je rekla da to ni karies (2 druga zobozdravnika sta njeno teorijo ovrgla)! Ko sem zamenjala zobozdravnico, je bilo potrebno plombirati 5 zob!! In to le mesec po tem, ko je dr. Ana Hristić izjavila, da je z mojimi zobmi vse v redu! Več kot očitno je, da sem ji predstavljala le številko, da ji ni bilo potrebno sprejeti novega, morda bolj kritičnega pacienta (k njej sem hodila tudi, ko sem izgubila status, saj je bil to njen predlog). Da ne omenim, kolikokrat je 'kofetkala' v ambulanti, medtem ko so pacienti čakali v čakalnici. Največja ironija pa je, ker je v času, ko sem bila njena pacientka, bila celo vodja zobozdravnikov na Aškerčevi. Se človek res zamisli nad njihovo kvaliteto, če tako osebo postavijo za vodjo. Poleg njene nestrokovnosti, pa je tudi kot oseba zelo antipatična, neprijazna in deluje rahlo vzvišeno. Toplo odsvetujem vsem!!

  Anonimno 21.11.2013 ob 13:20
 • Že kar nekaj zobozdravnikov sem imel, najboljša od vseh pa je dr. Hristiceva. Je zelo profesionalna, kvalitetno opravi svoje delo in na poseg nisem nikdar čakal dlje kot 10 minut. Priporočam.

  Anonimno 10.01.2013 ob 10:49
 • Moja izkušnja pri dr.Hristić je bila vedno več kot zgolj pozitivna. Mislim, da je izredno strokovna in tudi zna razloziti stvari tako, da tudi laik razume. Oba s fantom sva njena pacienta in jo iskreno priporočava.

  Anonimno 03.07.2012 ob 8:16
 • Strokovna, vestna natančna. Zelo dobra zdravnica.

  Anonimno 22.03.2014 ob 22:15
 • Zdravnica je zmeraj tečna, kot da se ji je ravnokar zgodilo nekaj slabega in da se mora zdaj pa še s tabo ukvarjati (čeprav si seveda bi naročen in ne, nisi prišel izven njenega delavnika). Arogantna. Načeloma sem bila vsaj z njenim delom zadovoljna, a sem nazadnje morala sama predlagati da mi omogočijo rentgen, s čimer se je strinjala, ker je bila to tudi dejansko pravilna odločitev. Samo, da njej pač to ni padlo na pamet, čeprav sem imela težavo z zadnjim zobom, ki ga dlesen delno še zmeraj prekriva.

  Anonimno 07.04.2016 ob 19:43
 • Tudi jaz sem bil pri njej preteklih nekaj let in moja izkušnja je bila vedno negativna. Kljub vprašanjem mi stvari ni razložila, vedno je bila neprijazna, kot je že nekdo prej napisal sem tudi jaz imel občutek da se me želi čim prej rešiti. Nad strokovnim delom nimam pripomb, čeprav ne morem reči, da je nežna. Najbolj pa me moti, da je bila vsakič zelo arogantna in neprijazna.

  Anonimno 30.08.2012 ob 14:55
 • Z njo imam zelo slabe izkušnje. Bila sem pri njej pred dvema letoma (slučajno naletim na njo v dežurni ambulanti), ko me je arogantno spraševala zakaj sem prišla, češ da me zob ne more boleti ker je živec mrtev. Drugi dan se bila vsa morda in otečena. Toliko o moji namišljeni bolečini. No in zgodba se je ponovila danes. Slučajno sem prišla do nje ker je delala v dežurni ambulanti. Njen odnos je tako aroganten in nesramen, da človek ostane brez besed. Naj dodam, da na stolu nisem niti nič »piskala« ali jamrala, samo mižala sem zaradi skelenja (brez injekcije), na kar mi je dobesedno rekla »zakaj se kremžiš, ko se tudi dotaknila nisem?« V živec me zbadaš, zato se kremžim! Mislim, kakšen je to odnos? Kakor vem ne dela zastonj in tudi plačujem zdravstveno zavarovanje. Razumem, da ima nekdo slab dan, samo ta gospa ga ima očitno že dve leti. Tudi jaz toplo odsvetujem!

  Anonimno 10.09.2015 ob 10:14
 • vsakič ko pridem na pregled, se mi zdi, da se me hoče čim prej odkrižati.

  Anonimno 24.06.2012 ob 17:20
 • Z njo nisem bila zadovoljna.

  Anonimno 13.06.2012 ob 8:59
 • Pacientka dr. Ane Hristić sem bila več 7 let. Nad strokovnim delom nimam pripomb, zmeraj je naredila lepo plombo, z nitkanjem njenih plomb nisem imela težav, anestezijo mi je zmeraj ponudila. Komunikacija z njo pa ni bila zmeraj najbolj prijazna. Večinoma ni nikoli nič povedala, ko sem pa jaz spraševala, odgovarjala je tako, da sem se počutila neumno.

  Anonimno 18.09.2013 ob 14:00
 • Meni je bila dr. Hristič v času študentskih letih super zobozdravnica. Pri prejšnjih nikoli nisem dobila anestezije, ta mi jo je ponudila. Vedno me je vprašala, če me boli in je odnehala, za kar pri prejšnjih žal ne morem reči. Še danes sem njena pacientka in se vozim v Ljubljano (cca. 100 km), samo da pridem k njej, ker mi je odgnala strah. Ne rečem, da je edina dobra zobozdravnica, je pa zaenkrat edina, ki ji zaupam svoje zobe. Je zelo profesionalna.... Njen odnos je morda res vzvišen, ampak morate razumet, da smo včasih tudi pacienti zahtevni...

  Anonimno 05.01.2014 ob 20:05
 • Zdravnica se med pregledom prehranjuje, telefonira, klepeta ... Če jo kaj vprašaš, je arognatna in nesramna. No, edina pozitivna stvar je ta, da vedno ponudi anastezijo. Sicer pa je kvaliteta opravljenih storitev pod vprašanjem.

  Anonimno 23.03.2017 ob 22:15
 • I think Dr Hristic is very friendly and professional.I have never had a bad experience with her.She has made my fear of dentist go away.A great doctor

  Anonimno 10.09.2012 ob 20:18
 • Katastrofa od zdravnice... imel čisto ok osmico, in je rekla, da se morda zaradi tega ker je skrita zadaj začne nabirati karies... ženska odpre zob in reče: "uf tega pa jst ne morem rešit, morte na stomatologijo, samo je čakalna doba 2 leti" kot da bi se delala norca. poleg tega pa še ošabna, polna sama sebe in totalno v p**** kot oseba.

  44 34
  Anonimno 12.05.2021 ob 15:04
 • Dr. Ana Hristić je zelo strokovna, prijazna in dostopna zdravnica. Kadarkoli me je zob bolel ali sem imela težave, je hitro našla termin za pregled. Tudi po lomu zob je zelo lepo dogradila enkico, da se sploh ni poznalo, da je zob umeten. Pri njej ni težav z dajanjem anestezije pri posegih. Priporočam, saj vedno opravi svoje delo super. Tudi kakšno šalo sva že izmenjali. :-)

  14 8
  Anonimno 28.04.2022 ob 19:13
 • Najbolj arogantna zobozdravnica, s katero sem imela opravka. Prvo nepozna bontona, namreč ob vstopu v ordinacijo ne odzdravi. Ko se vsedeš na stol ona sedi za računalnikom in te sprašuje kaj te boli ne da bi te gledala. Ne posluša kakšne težave imaš in pregled opravi zelo površno, brez slikanja zob bi ona odpirala zob in ga zdravila češ da je živec odmrl. Seveda sem takoj zaradi njenega odnosa in več kot očitno ne profesonalnega dela, odklonila njeno zdravje in se raje odpravila v samoplačniško ambulantno. Zobozdravnica kot je ona po mojem mnenju nebi smela opravljati dela, saj dela površno in nekaj na uč. Definitivno je ne priporočam nobenemu, saj bo prej nardila večjo škodo kot pa kaj pozdravila!

  2 6
  Anonimno 11.08.2022 ob 11:58

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.