No-image
Povprečna ocena: 1.8
1.8
3 ocene

dr. med. Rejec Vanja

SpecializacijaPsihiatrija
Mesto zaposlitveZdravstveni dom za študente univerze v Ljubljani

Kontakt

Telefon+386 (0)1 200 74 11
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 6 mnenj

 • res malo obseden z zdravili. Že po par minutah pri njem mi je predpisal antidepresive (pa daleč od tega, da bi bila depresivna!). Seveda jih nisem jemala... poslal me je k njemu na skupinsko terapijo. Tam je bilo ok, s soudeleženci smo se lahko pogovorili o vsem, kar nas je mučilo. Doktor je medtem velikokrat dremal, ali pa šel ven govorit po telefou, skratka bil je čisto nezainteresira za nas in nas puščal same. Časa za pogovor si ni vzel, samo zdravila, zdravila bi predpisoval.

  Anonimno 12.06.2013 ob 23:52
 • najslabši zdravnik kar sem jih videla

  Anonimno 22.05.2013 ob 23:14
 • Imam podobno izkušnjo kot Vžigalica oziroma še slabšo. Doktor Rejec je mojo 'prehitro' glavo zdravil z tabletami za shizofrenijo. Mojo zmešnjavo in paniko je sprožilo nasilje v službi, glavni vzrok pa je bilo dolgoletno nasilje v primarni družini. Diagnoza, ki mi jo je postavil, je bila osebnostna motnja Borderline. Ker je diagnoza doživljenjska, saj gre za strukturo osebnosti in ne bolezen, to pomeni, da sem še vedno 'Borderline' brez enega samega simptoma, ki je značilen za to motnjo. Moje težave so bile resne, vendar tudi takrat nisem imela nobenega simptoma značilnega za BPD. Tablete mi je prepovedal jemati osebni zdravnik iz našega kraja, h kateremu sem se zatekla po pomoč po hudih stranskih učinkih omenjenih tablet. Tudi s psihologi nisem imela sreče, vendar se za vsakega 'norca' najde rešitev: meni je pomagala filozofija. Razmišljala sem pa približno 10 let, da sem rešila navlako, ki sem jo prejela v primarni družini. Predvsem sem se naučila, da se je treba ljudi, ki ti delajo škodo preprosto znebiti. Kdo pa rabi tako družino!

  Anonimno 20.05.2013 ob 14:32
 • Negativna izkušnja. Že po 15 min prvega srečanja mi je predpisal antidepresive, na nadaljne zdravljenje pa ni pristal, ker tablet nisem jemala, čeprav sem upoštevala tudi vse druge napotke. Od tega je že 6 ali 7 let, vendar sem težave uspešno rešila brez zdravil in s pomočjo psihoterapije. Na žalost sem od več drugih študentov, ki hodijo v Aškrčev zdravstveni dom, izvedela, kako na lahko predpisuje zdravila. Verjamem, da je lahko komu tudi pomagal, vsekakor pa je zagotovo naredil poleg tudi veliko škode, kot bi jo meni - če bi ga upoštevala. Pa seveda - ker me ni usmeril na drugo primernejšo pomoč, da, tudi jaz sem imela posledice nezdravljenih težav dokler nisem našla prvega psihologa, ki se je spoznal na zdravljenje.

  Vzigalica 29.01.2012 ob 16:55
 • Ta zdravnik je kot sodni izvedenec pisal take bedarije, da človek res ni več vedel, ali to piše zdravnik, ali pa nekdo, ki je pobral svoje izrazoslovje iz 100 let starega učbenika. Se vidi, v katerem režimu je bil vzgojen.

  Anonimno 31.07.2016 ob 16:59
 • Mene je pomiloval in nafilal s tableti in injekcijami. Ko sem študiral je obljubil, da me bo povabil na skupino za psihoze, česar pa ni nikoli storil. Na študentsko skupino mi pa ni dovolil. Čakal ponavadi 1-2h, odpravljen v 5 minutah. Baje da je kristjan, ampak samo na papirju. Baje je celo že opravil pokoro.

  55 22
  Anonimno 18.06.2017 ob 18:33

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.