No-image
Povprečna ocena: 4.2
4.2
6 ocen

dr. med. Barbara Pregl

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom za študente univerze v Ljubljani
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 8 mnenj

 • Zdravnica, ob kateri se počutiš sprejet, slišan, vreden. Priporočam :)

  Anonimno 04.06.2014 ob 18:54
 • Vse kar lahko rečem:NAJ-NAJ zdravnica!

  Anonimno 24.01.2014 ob 14:13
 • Najboljša splošna zdravnica ever! Posluša, razume, podpira, nikoli nimam občutka, da se ji mudi, ali da sem ji odveč. Predvsem pa imam vedno ( VEDNO) občutek, da ji je mar zame. Hvala in kar tako naprej!

  Anonimno 16.09.2015 ob 17:29
 • Razočarana nad obiskom pri njej. Pregledala me je v minuti, brez komentarjev, dala mi je občutek, da se bo njen delovnik vsak čas zaključil in da se ji mudi.

  Anonimno 20.05.2015 ob 14:18
 • redko v ordinaciji, veliko nadomeščanj, se potrudi, ni toliko zgovorna, mlada, stopa v velike čevlje

  Anonimno 13.03.2013 ob 18:30
 • Dr. Barbara Pregl je nadomestila zdravnico Dr. Bencik-Murko(izredno toplo,razumevajočo in prisrčno zdravnico) in je njena dostojna in kvalitetna nadomestitev.Med komentarji sem zasledil tudi nekaj negativnih ocen,da Dr. Pregel,ob pregledu ni primerno pozorna in se ji mudi domov,svetujem,da poskusite srečo pri drugem zdravniku.Naj pojasnim:Osebni zdravnik ima namreč določeno kvoto pacijentov in posamezna obravnava pacijenta znaša nekje do 10 minut(žal).V primeru resnejših težav pa si Dr.Pregel vzame tudi dodaten čas in po potrebi podaljša svoj delovni dan. Skratka Dr. Barbara Pregel je človek na mestu,predana svojemu delu in po potrebi tudi duhovita.Medicinska sestra-asistentka(Alenka Zalar): Vse naj,naj LP,Samo

  Samo Paternoster 05.02.2018 ob 4:00
 • Odlična zdravnica. Učinkovita, a prijazna in zgovorna, tudi duhovita. Ko sem iskal osebno zdravnico_ka v Ljubljani (in ker sem gej), sem želel zdravnico_ka, ki bo LGBT prijazna. In Barbara Pregl to je. Brez zdržkov lahko z njo govorim o čemerkoli in nikoli ne naletim na nelagodje. Priporočam.

  48 30
  Anonimno 05.12.2019 ob 20:58
 • Odlična zdravnica. Njena pacientka sem že skoraj 20 let in sva dali že marsikaj skozi. Dr. Pregl je visoko strokovna, topla, empatična, natančna in tudi vedra, pozitivna oseba.

  1 1
  Anonimno 16.10.2020 ob 15:55

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.