No-image
Povprečna ocena: 4.6
4.6
11 ocen

dr. med. Mojca Miholič

SpecializacijaDružinska medicina
Mesto zaposlitveZdravstveni dom za študente univerze v Ljubljani

Kontakt

Telefon+386 (0)1 200 74 26
Uredi / Dodaj podatke

Mnenja 15 mnenj

 • Zelo prijazna,strokovna,se zelo potrudi za pacienta..Najboljše zdravnica kar sem jih kdaj imela.Tudi sestra zelo prijazna.

  Nina 19.08.2013 ob 22:41
 • Očitno ne do vseh. Po večkratnih obiskih glede ene in iste zadeve,ki pa ni bila za povprečnega zdravnika nič posebnega,me ni želela poslati do specialista,dokler ni bilo že tako daleč da sem šel v zasebno ordinacijo,tam pa so mi takoj dali napotke za zdravljenje. Mojca,ni vsak v depresiji in paniki-ne vem zakaj je treba toliko poslploševat....Mene je razočarala... Kar pa zadeva sestre milene,pa SUPER sestra - prijazna,topla,človeška....

  Anonimno 02.04.2014 ob 21:46
 • Odlična zdravnica, prijazna, strokovna in učinkovita.

  Nina 27.01.2012 ob 10:33
 • Odlična zdravnica Zna prisluhniti in resno jemlje tvoje težave. Odličen tim sta tudi s sestro.

  Anonimno 06.06.2013 ob 20:02
 • Tudi jaz imam z dr. Mihelič samo pozitivne izkušnje. Vedno prisluhne težavam in je pri delu zelo strokovna. Zelo je prijazna in pozitivna, res je videti da opravlja ta poklic z veseljem. Prijazne so tudi sestre v sprejemni pisarni.

  Anonimno 03.09.2012 ob 11:30
 • Tudi meni se zdi, da je od njene nekdanje pozitivnosti in prijaznosti ostala le še maska, ki jo še komaj vzdržuje, in bi raje potovala ali imela lastno prakso. Več kot očitno ji gre na živce, da ljudje pač pridejo preverit, ali je z njimi vse v redu, ker imajo simptome, ki jih prej niso imeli, izkaže pa se, da ni nič narobe. Ni bolje preventiva kot kurativa?

  Anonimno 06.12.2015 ob 16:07
 • Super zdravnica, katera nima problemov z lastnim egotom za razliko od nekaterih, ki imajo kompleks boga in kar sami postavljajo tudi bolj zaplete diagnoze, za katere bi bili potrebno pacienta poslati naprej k specialistu. Ona s tem nima težav in hitro pove, če lahko pomaga, če pa ne, pa te takoj pošlje naprej! Tudi sicer prijazna in nikoli slabe volje (vsaj ne kaže navzven).

  Anonimno 27.11.2015 ob 13:11
 • Super zdravnica, če imaš virozo. Vse ostalo ji je bolj kot ne- muka. Deluje prijazna, ampak dobila sem občutek, da ji ta poklic ni pisan na kožo in bi veliko raje potovala po džunglah med domorodci.

  Anonimno 06.10.2015 ob 13:39
 • Dr. Mojca Miholič me je napotila na akupunkturo, ki mi je pozdravila nevzdržne migrene za vedno. Vedno poišče druge možnosti izven standardne ponudbe povprečnih zdravnikov. Širina, ki jo je pridobila na potovanjih ji je očitno dala možnost, da čuti ljudi okrog sebe na drugačen, poglobljen način. Odlična zdravnica je in povrh tega še inteligentna ženska, ki ve veliko več, kot lahko pokaže. Redke so takšne osebe na tem svetu in sem vesela, da je prav ona moja zdravnica že dolga leta. Presega vse okvire v katerih deluje in si zasluži veliko hvala.

  Aleksandra 15.12.2015 ob 14:53
 • Super zdravnica v vseh pogledih, razen, da deli močna zdravila kot bonbončke. Medicinski sestri pa: spusti se iz oblakov, si samo medicinska sestra.

  Anonimno 29.11.2016 ob 15:00
 • super zdravnica, za pacienta se vedno potrudi maksimalno, potegne "veze", če je nujno. ni ji težko pacoenta poslat k specialistu ali naredit kakšne preiskave, kar je določenim v zd aškerčeva blazno težko. Mojca, HVALA!

  Anonimno 22.07.2015 ob 19:43
 • Dokler sem bil pri dr. Miholič, sem bil zmerno zadovoljen, a sem zaradi selitve prenesel karton. Šele sedaj vidim, da sem imel super zdravnico. Antibiotike je predpisala, če je za to obstajal razlog na podlagi krvnega izvida in urina. Zdravnico, ki jo imam sedaj pa predpisuje antibiotike kot bonbone, da mi je že skoraj odpovedalo črevesje. Šele sedaj vidim, da Miholičeva obravnava pacienta kot človeka v njegovo korist in šele nato kot številko. Žal je takšnih zdravnikov malo.Sestra Milena pa ena dušica.

  96 64
  Anonimno 03.01.2018 ob 21:09
 • Mojca je moja zdravnica že kar precej let in vedno, ko jo "obiščem" se popolnoma posveti težavi in najde rešitev za problem. SUper zdravnica, če bi bili vsi taki bi bil svet res lepši! Bravo Mojca! :D

  Anonimno 09.11.2013 ob 13:11
 • Vedno profesionalna, prijazna, pozitivno naravnana, v glavnem v vsem super!

  Anonimno 26.02.2014 ob 10:00
 • Izredno razočaran nad odnosom dr. Miholičeve ki ji je delo v študentski ordinaciji očitno postalo muka in res samo še sanjari o potovanjih. Pred mano je imela v ordinaciji uro in pol zasebne pogovore o potovanjih z enim od "pacientov" ki v študentskem zdravstvenem domu sploh ne bi smel imeti več osebne zdravnice saj je že blizu 40 let in zaposlen. Medtem ko se je čakalnica napolnila je ona kramljala z njim o svojih podvigih na potovanjih namesto da bi se posvetila bolnikom. Ko sem končno le prišel na vrsto me je na hitro odslovila češ da mi ni nič. Čez dva dneva pa sem pristal na urgenci z akutnim vnetjem slepiča čeprav sem ji že prej jasno povedal da sumim slepič, me ni poslala niti v laboratorij. Nestrokovna do amena in sem že zamenjal zdravnico.

  14 10
  Anonimno 18.01.2020 ob 16:26

Napiši mnenje

 

Vaši podatki bodo ostali anonimni.

Izkušnja je opis doživljanja zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite zdravstvene težave, potek zdravljenja, občutke, počutje in rezultat zdravstvene oskrbe:

Mnenje je splošen opis zdravstvene oskrbe ali storitve.
Opišite vaše mnenje in ga podprite z razlogi:

V spodnjem polju označite približen datum izkušnje. (neobvezno)

Odnos do pacientov
Kvaliteta zdravljenja
Zaupanje
Dostopnost
Oceno oddajte le v primeru, da za ovrednotenje zdravnika obstajajo objektivna dejstva.

Za objavo komentarja na stran boste prejeli povezavo na vaš email naslov. Prosimo za objavo samo resničnih podatkov, ki se navezujejo na delo zdravnikov in institucij. Namen spletne strani Zdravniki.org ni blatenje zdravnikov in zdravstvenega osebja, ampak deljenje izkušenj in mnenj, ki omogočajo zdravnikom vpogled v njihovo delo, in pacientom lažjo izbiro zdravnika. Vsi žaljivi komentarji bodo iz strani izbrisani.